Εξαιρετικά εξυπηρετικό προσωπικό

H Anker Studentbolig χρησιμοποίησε προϊόντα JYSK για να διακοσμήσει τα νέα φοιτητικά διαμερίσματά της, με σκόπο την online προώθησή τους. 

Προσιτές τιμές και μοντέρνος σχεδιασμός. Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η Anker Studentbolig επικοινώνησε με το τμήμα εταιρικών πελατών της JYSK όταν αναζητούσε έπιπλα και αξεσουάρ για τα φοιτητικά διαμερίσματά της. Αλλά μόνο για λόγους styling.  

“Αντί να δείχνουμε άδειους χώρους, θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες με διακοσμημένα διαμερίσματα, ώστε να φαίνονται πιο ελκυστικά σε Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no και στο δικό μας website”, λέει η Karoline Lundkvam, η οποία είναι Market Manager στην Anker Studentbolig του Oslo. “Το τμήμα εταιρικών πελατών της JYSK, μας βοήθησε να επιλέξουμε 45 διαφορετικά προϊόντα και μας επέτρεψε να τα επιστρέψουμε μετά τη φωτογράφηση”.  

H Anker Studentbolig αγόρασε επίσης 10 σετ "βασικού εξοπλισμού" – ένα στρώμα που φουσκώνει μόνο του, ένα πάπλωμα και ένα μαξιλάρι – τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι φοιτητές που δεν διαθέτουν είδη ύπνου, όταν μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι.  

Επικοινωνια

Αγορές

Στρώματα που φουσκώνουν μόνα τουςΜαξιλάρια Παπλώματα διαφορετικά προϊόντα, που δανείστηκαν για το styling

Επιστροφή Β2Β Είπαν για εμάς