Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Σετ μπάνιου σε τριανταφυλλί απόχρωση και δύο ξύλινα κουτιά αποθήκευσης

Ιδέες χρωμάτων μπάνιου στη νέα συλλογή Nordic Bathroom

Δύο φορές το χρόνο, η Laurence Muller, η εξειδικευμένη μας Category Manager του Τμήματος Αγορών σε είδη όπως πετσέτες, πατάκια μπάνιου, κουρτίνες ντους και ειδών μπάνιου, σε συνεργασία με το Range & Design, δημιουργούν μια κομψή συλλογή με προϊόντα που αλληλοσυμπληρώνονται, για να σας εμπνεύσουν. Η συλλογή ονομάζεται Nordic Bathroom, και έρχεται σύντομα ακόμα μία, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματά μας από τις 29 Σεπτεμβρίου.

“Αυτή τη φορά εστιάσαμε σε απαλά χρώματα, εμπνευσμένα από τη φύση ,και στην πορεία αυτά τα διαφορετικά μεταξύ τους προϊόντα φάνηκε να ταιριάζουν απόλυτα,” όπως μας εξηγεί η Laurence.

Ανανεώστε το μπάνιο σας με χαμηλό budget


Ιδέες χρωμάτων για το μπάνιο

Τα βασικά χρώματα στη νέα συλλογή Nordic Bathroom είναι σκούρο τριανταφυλλί, άμμου, γκρι και καφέ. Έχουν όλα μια ήρεμη και αρμονική έκφραση που ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ μπάνιου. Θα τα βρείτε σε πετσέτες, σετ ειδών μπάνιου και άλλα αξεσουάρ μπάνιου, και μπορούν να ομορφύνουν ένα σύγχρονο μπάνιο ή να προσθέσουν μια σύγχρονη πινελιά σε ένα παλιότερο.


Έμπνευση για το μπάνιο

“Στη συλλογή Nordic Bathroom εστιάσαμε επίσης στα στοιχεία εκείνα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να διαφοροποιήσουμε το μπάνιο, κι από ένα απλό πρακτικό δωμάτιο να το μετατρέψουμε σε ένα δωμάτιο στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά και στο οποίο θα νιώθετε άνετα. Κασπώ με φυτά χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση του μπάνιου. Ωστόσο, καθώς είναι δύσκολο να διατηρήσετε τα φυτά ζωντανά μέσα στο μπάνιο εξαιτίας της υγρασίας και των συχνών εναλλαγών της θερμοκρασίας, χρησιμοποιήστε καλύτερα τεχνητά φυτά και δημιουργήστε μια δυναμική, όλο ζωντάνια ατμόσφαιρα,” όπως μας προτείνει η Laurence.


Βάλτε τις ομορφότερες πετσέτες σας σε ένα ανοιχτό καλάθι και τοποθετήστε τις μπατονέτες και τα βαμβάκια σε ένα δοχείο αποθήκευσης, ίσως γυάλινο. Μόνο αυτά αρκούν άλλωστε για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας.

Τριανταφυλλί, άμμου και γκρι πετσέτα μπάνιου που κρέμονται σε ράγα


Τα προϊόντα της νέας συλλογής Nordic Bathroom θα εκτίθενται στα καταστήματά μας σε ειδικές προβολές, ώστε να σας εμπνεύσουν. Εμείς απλά λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα αλληλοσυμπληρώνονται! 

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα JYSK από τις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Ποια είναι τα δικά σας tips για τη διακόσμηση του μπάνιου; Μοιραστείτε τα μαζί μας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέγοντας τις πετσέτες σας: Ο απόλυτος οδηγός

Επιλέγοντας τις πετσέτες σας: Ο απόλυτος οδηγός

Τα αγαπημένα αξεσουάρ μπάνιου των αγοραστών

Τα αγαπημένα αξεσουάρ μπάνιου των αγοραστών

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα