Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες με LED σε χριστουγεννιάτικο δέντρο & ένα ξωτικό Άι Βασίλης μπροστά από ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια

Δώστε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας μια μοντέρνα ανανέωση με την τάση Glacial Escape

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Χριστούγεννα

Ετικέτες: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Η JYSK παρουσιάζει δύο νέες τάσεις για τα φετινά Χριστούγεννα: την Glacial Escape, εμπνευσμένη από τη φύση και τα δυναμικά βόρεια τοπία, και την τάση Cosy Tradition, με ρίζες στις οικογενειακές αξίες και το παραδοσιακό hygge. Σε αυτή τη δημοσίευση, μπορείτε να εμπνευστείτε από τους σκονισμένους, φυσικούς, γήινους τόνους και τις αναφορές στα χειμερινά Σκανδιναβικά τοπία, υπό το πρίσμα της τάσης Glacial Escape.

Τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, γυάλινο φανάρι & χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τυλιγμένα γύρω από ξύλο


Με το παγωμένο του look, το γυάλινο φανάρι ALUNIT αποτελεί ένα τέλειο δείγμα της τάσης Glacial Escape. Έχει LED λαμπτήρα στο εσωτερικό του και λειτουργεί με μπαταρία, ενώ διαθέτει χρονοδιακόπτη ο οποίος του επιτρέπει να σβήνει αυτόματα μετά από 6 ώρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό του σπιτιού σας και να απολαύσετε το φως του καθώς επιστρέφετε σπίτι τα χειμερινά κρύα απογεύματα.

Πάγκος με δύο χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μαξιλάρια, ένα ριχτάρι και ένα διακοσμητικό ξωτικό Άι Βασίλη


Το μαύρο, το γκρι, το λαδί και το πετρόλ είναι χαρακτηριστικά χρώματα της τάσης, ενώ η απαλή τους χρωματική παλέτα καθιστά τα προϊόντα διαχρονικά. Δείτε για παράδειγμα το πράσινο διακοσμητικό μαξιλάρι HORNFIOL, από απαλό σενίλ.

Δύο κεριά σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου & χριστουγεννιάτικα στολίδια σε σχήμα αστεριών


Επιτρέψτε στα χριστουγεννιάτικα αστέρια του σπιτιού σας να αγγίξουν εκείνα του ουρανού και απολαύστε το πώς τα πεύκα μπορούν να φέρουν ένα μαγικό άγγιγμα από τα Σκανδιναβικά δάση.

Τεχνητά δεντράκια ως μια μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακοσμητική πρόταση


Υποδεχτείτε την σιωπηλή φύση στο σπίτι σας με τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα OFIOLIT. Τοποθετήστε τα κοντά και δημιουργήστε το δικό σας μίνι δάσος. 

Διακοσμητικές λάμπες με λειτουργία μπαταρίας σε σχήμα χριστουγεννιάτικων αστεριών


Τα Χριστούγεννα είναι κατά παράδοση η εποχή των κεριών, αλλά μπορείτε εξίσου εύκολα να δημιουργήσετε μια cosy ατμόσφαιρα με διακοσμητικές λάμπες με λειτουργία μπαταρίας. Αν τις τοποθετήσετε σε κάποια γωνιά του δωματίου, θα το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ θα φωτίσετε υπέροχα τα μουντά απογεύματα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την τάση Cosy Tradition.