Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Nordic Mood Συλλογή: Ιανουάριος 2019

Νέα Συλλογή Nordic Mood: Ζεστά χρώματα και παράξενα σχήματα

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Ιδέες διακόσμησης, Nordic Mood, Διακόσμηση

Μερικές φορές αποδεικνύεται ιδιαίτερη πρόκληση η διαδικασία να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Εάν αναζητάτε εναγωνίως λίγη έμπνευση, μην ψάχνετε άλλο! Έχουμε δημιουργήσει για εσάς τη νέα συλλογή Nordic Mood, με προϊόντα που ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να προσαρμοστούν στην ήδη υπάρχουσα διακόσμησή σας.

Στη συλλογή αυτή καταργούμε τα χρώματα, και επιλέγουμε ένα πιο οικείο και φιλόξενο σκηνικό. 

Οι πυρόξανθες και οι καστανές αποχρώσεις δημιουργούν ισορροπία στη συλλογή, της οποίας τα προϊόντα θα διατίθενται διαδικτυακά προς πώληση από 30 Ιανουαρίου, ενώ θα εκτίθενται στα καταστήματα από 12 Φεβρουαρίου. 

Διαφορετικές αποχρώσεις μπορούν να προκύψουν με τη χρήση απαλών υφασμάτινων ειδών, γυάλινων και μεταλλικών στοιχείων.
 


Σε συνδυασμό με πιο ψυχρά υλικά, όπως το τσιμέντο, διαμορφώνουν ένα πλαίσιο για μια ζεστή και κυρίως Σκανδιναβική εμφάνιση.


Επίσης, τα σχήματα βρίσκονται στο επίκεντρο της συλλογής, όπου κυρίως οι οργανικές και οι στρογγυλές μορφές παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο το 2019.

Τα πράσινα φυτά δίνουν ζωντάνια στις καστανές αποχρώσεις και καλωσορίζουν την επερχόμενη άνοιξη. Αυτές οι πράσινες αποχρώσεις θα δώσουν μια ζεστή, γήινη και Σκανδιναβική ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι.


Τα προϊόντα της νέας Nordic Mood συλλογής θα εκτίθενται στα καταστήματά μας σε ειδικές προβολές, ώστε να μπορούν να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Έτσι, δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό τους και τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα αλληλεπιδρούν και συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Τάση Nordic Mood

Τέσσερις φορές το χρόνο, η εξειδικευμένη μας ομάδα από το τμήμα Αγορών επιλέγει προσεκτικά τα προϊόντα που θα συνθέσουν μια μοντέρνα συλλογή υπό το πρίσμα της τάσης Nordic Mood.

Η συλλογή Nordic Mood διατίθεται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.