Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ 60%

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυάλινη βάση ρεσό μπροστά από κούτσουρα και φαναράκι διακοσμημένο με κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με την τάση Cosy Tradition

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Χριστούγεννα

Ετικέτες: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, Παραδοσιακά Χριστούγεννα, Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, Χριστούγεννα

Φέτος τα Χριστούγεννα, η JYSK παρουσιάζει δύο νέες τάσεις: Μία με ρίζες στις οικογενειακές αξίες και το παραδοσιακό hygge, την οποία ονομάσαμε Cosy Tradition, και μία εμπνευσμένη από τη φύση και τη δυναμικότητα των Σκανδιναβικών τοπίων, την οποία ονομάσαμε Gracial Escape. Σε αυτή την ανάρτηση, θα σας εμπνεύσουμε με κλασικά χριστουγεννιάτικα σύμβολο σε κόκκινες και καφέ αποχρώσεις, υπό το πρίσμα της τάσης Cosy Tradition.

Γυάλινες βάσεις ρεσό σε μεταλλικό δίσκο και μικρό διακοσμητικό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο


Η τάση Cosy Tradition έχει να κάνει με εκείνα τα ιδιαίτερα τελετουργικά και τις αναμνήσεις από το παρελθόν. Στις Σκανδιναβικές διακοσμητικές παραδόσεις συναντάμε την "Advent Sunday", όπου ανάβουμε ένα κερί κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη. Τα κεριά ODEN LED λειτουργούν με χρονοδιακόπτη, ο οποίος τους επιτρέπει να μένουν αναμμένα 6 ώρες και να μένουν σβηστά 18 ώρες. Έτσι, κάθε φορά μου θα ανάβουν αυτόματα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς και τα παιδιά, ενώ δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε αν θυμηθήκατε ή όχι να τα σβήσετε όταν φεύγετε από το σπίτι ή όταν πηγαίνετε για ύπνο. Έξτρα μπόνους: αποφεύγετε την κάπνα που δημιουργούν τα κεριά.

Στεφάνι με διακοσμητικά LED κεριά με λειτουργία χρονοδιακόπτη


Ακόμα, τα παιδιά σας θα λατρέψουν να έχουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάλτσες δώρων. Ο Άι Βασίλης (ή οι βοηθοί του) είναι βέβαιο ότι θα τις γεμίζουν κάθε βράδυ με ζαχαρωτά ή μικρά δώρα. Κρεμάστε τις σε έναν καλόγερο ρούχων ή σε μια διακοσμητική σκάλα, διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες κρεμασμένες σε διακοσμητική σκάλα, η οποία είναι τυλιγμένη με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια


Βεβαιωθείτε ότι έχετε τυλίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα σε υπέροχα χαρτιά περιτυλίγματος με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Στη JYSK μπορείτε να βρείτε τόσο FSC πιστοποιημένα χαρτιά περιτυλίγματος, όσο και χαρτιά περιτυλίγματος από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, έτσι μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Χαρτιά περιτυλίγματος για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, από ανακυκλωμένο χαρτί ή χαρτί με πιστοποίηση FSC


Δώστε στη διακόσμηση του σπιτιού σας μια ανανέωση που ταιριάζει στον πιο μαγικό μήνα του χρόνου. Αντικαταστήστε τα διακοσμητικά μαξιλαράκια σας με μερικά εποχιακά, όπως το KIMBERLIT με το vintage σχέδιο ή το διαχρονικό KORNSTEN, και επιτρέψτε στο ξωτικό του Άι Βασίλη να ξεκουραστεί σε μια γωνίτσα του πάγκου…

Πάγκος, ριχτάρι, διακοσμητικά μαξιλάρια & διακοσμητικό ξωτικό Άι Βασίλης για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας


Η χριστουγεννιάτικη διακοσμητική τάση Cosy Tradition δημιουργεί ένα ζεστό, άνετο σκηνικό στο σπίτι σας και προσθέτει μια παιχνιδιάρικη νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

Γυάλινο βάζο με χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικη διακοσμητική φιγούρα


Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την τάση Gracial Escape.