Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διακοσμητικό μαξιλάρι, ριχτάρι και κερί

Βοτανικά σχέδια με θηλυκή νότα

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Οικιακά είδη, Είδη διακόσμησης , Νέες τάσεις

Η ομάδα του τμήματος Range and Design της JYSK συνήθως είναι αρκετά απασχολημένη με τον εντοπισμό διαφορετικών τάσεων και ρευμάτων της κοινωνία μας, τα οποία αποτυπώνονται στα νέα μας προϊόντα. Επιπλέον, δημιούργησαν ένα νέο σχέδιο για αυτή τη σεζόν. Τελικά αποδείχτηκε τόσο αξιολάτρευτο, που το χρησιμοποιήσαμε σε διαφορετικά προϊόντα και προϊοντικές κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του χώρου σας, όπου αυτό ταιριάζει.

Η Line Lindskov, η εξειδικευμένη Range and Design Coordinator, εξηγεί γιατί το σχέδιο είναι τόσο ιδιαίτερο:

"Είναι ένα πολύ μοντέρνο φλοράλ σχέδιο, το οποίο είναι εξαιρετικά θηλυκό. Έχει δύο χρωματικούς τόνους, δηλαδή τα χρώματα των λουλουδιών και το φόντο είναι δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Αυτό του δίνει μια ήρεμη, Σκανδιναβική αίσθηση. Ταιριάζει απόλυτα σε μία από τις τάσης της σεζόν – αυτή που ονομάσαμε SUNBAKED. Πρόκειται για ένα θηλυκό περιβάλλον με μια χρωματική παλέτα από απαλές μέχρι σκούρες αποχρώσεις του ροζ."

 


Οικιακά είδη διακόσμησης με προσαρμοσμένα χρώματα 

Συνεχίζοντας, η Line είπε: "Έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το σχέδιο σε διάφορα προϊόντα, προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει σε αυτά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μια ολόκληρη συλλογή στη γκάμα μας, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική αρχή για τη δημιουργία αντίστοιχων νέων συλλογών υπό αυτό το πρίσμα."


Μπορείτε να γνωρίσετε το νέο σχέδιο στο πλησιέστερο σε εσάς JYSK κατάστημα, όπου σκοπεύουμε να αναδείξουμε το συσχετισμό των προϊόντων, δημιουργώντας μικρές γωνιές όπου θα προβάλλονται όλα μαζί από τις 15 Φεβρουαρίου.

 

 

Στο μέλλον, η JYSK θα αναπτύσσει και θα σας παρουσιάζει μία φορά το χρόνο νέα σχέδια, οπότε ένας νέος δρόμος ανοίγεται στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.