Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ένα σετ τραπεζαρίας σε λευκό χρώμα φωτίζει το χώρο σας
Μοντέρνο και κομψό σετ τραπεζαρίας για υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα
Σκανδιναβικού στυλ σετ τραπεζαρίας με καρέκλες σε γκρι χρώμα

Καθιστικό - Σετ τραπεζαρίας

Ψάχνετε για νέα τραπεζαρία;

Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζαρίες, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ο χρόνος που περνάμε γύρω από το τραπέζι είναι, από πολλές απόψεις, το επίκεντρο της ημέρας. Εδώ μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε ένα καλό γεύμα. Μια τραπεζαρία που συμπληρώνει το ντεκόρ είναι σημαντική, αλλά πρώτα και κύρια, τόσο το τραπέζι, όσο και οι καρέκλες πρέπει να παρέχουν ένα άνετο μέρος για να καθίσετε.

Διαθέτουμε τόσο μεγάλες, όσο και μικρές τραπεζαρίες, οπότε αν ψάχνετε για μια τραπεζαρία για όλη την οικογένεια ή ένα μικρότερο σύνολο για την κουζίνα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πολλές ελκυστικές επιλογές στη JYSK. Ταενδιάμεσα φύλλα μπορούν να αγοραστούν για μια σειρά από τα τραπέζια μας, και προσφέρουν μια πρακτική λύση όταν έχετε καλεσμένους και χρειάζεστε επιπλέον χώρο στο τραπέζι.

Στη JYSK θα βρείτε τραπέζια και καρέκλες τραπεζαρίας από ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου του πεύκου, της οξιάς, της βελανιδιάς, της μελικουνιάς, ξύλο μαστιχοφόρων, με γυαλιστερό φινίρισμα, γυαλί, μέταλλο, ύφασμα και δέρμα.

Αν είστε ικανοποιημένοι από το τραπέζι ή τις καρέκλες που ήδη έχετε, τότε μπορείτε φυσικά να αγοράσετε είτε τραπέζι ή καρέκλα (-ες) ξεχωριστά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard