Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειοΠοιότητα και ασφάλεια προϊόντων JYSK
Στη JYSK είναι ιδιαιτέρως σημαντικό τα προϊόντα να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές μας και επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με προσοχή. Οι αγοραστές μας επισκέπτονται τακτικά οι ίδιοι τα εργοστάσια ώστε να ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων μας. Όταν τα προϊόντα φτάνουν στις αποθήκες μας, το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας της JYSK, τα ελέγχει ξανά πριν από την αποστολή τους στα καταστήματά μας.
Επίσης, πραγματοποιούμε δοκιμές για την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες δοκιμών. Για παράδειγμα, ελέγχουμε τη σταθερότητα και τις μη ασφαλείς ουσίες.
Δείτε με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται η ποιότητα στη JYSK στο βίντεο παραπάνω.
 
Αξιολογήσεις προϊόντων JYSK
Η JYSK έχει λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις προϊόντων από τους πελάτες της, οι οποίοι την βαθμολόγησαν κατά μέσο όρο με 4,3 στα 5 αστέρια. Αυτό συνδυάζεται απόλυτα με την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.
Θέλουμε να δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να μαθαίνουν τη γνώμη άλλων πελατών πριν αγοράσουν κάποιο προϊόν, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα να λαμβάνουμε σχόλιά τους. Οι διαδικτυακές αξιολογήσεις προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα.
 
Πώς υπολογίζουμε τη βαθμολογία
Η βαθμολογία αποτελεί το μέσο όρο περισσότερων από 200.000 αξιολογήσεων πελατών για τα προϊόντα στις ιστοσελίδες μας. Οι αξιολογήσεις προϊόντων συγκεντρώνονται από πελάτες στις χώρες που είναι μέλη της JYSK Nordic.
 
Γιατί χρησιμοποιούμε το δικό μας σύστημα
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι διαδικτυακής αξιολόγησης προϊόντων, διαφέρουν όμως σε μεγάλο βαθμό από χώρα σε χώρα. Η JYSK είναι μια διεθνής εταιρεία παγκοσμίου εύρους. Πρέπει να συγκρίνουμε τις γνώμες των πελατών για τα προϊόντα μας σε όλες τις χώρες. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το δικό μας σύστημα για την αξιολόγηση των προϊόντων από τους πελάτες μας.