Διαχρονικά κουρτινόξυλα & ράγες κουρτινών

Αν μόλις βρήκατε στη συλλογή μας τις νέες σας κουρτίνες, τότε, σίγουρα θα χρειαστείτε τα κατάλληλα κουρτινόξυλα. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή σε κουρτινόξυλα, ράγες, κουρτινόβεργες, σιδηρόδρομους κουρτίνας και σύρμα κουρτίνας. Βρείτε διαχρονικά, μεταλλικά κουρτινόξυλα με διακοσμητικά τελειώματα στις άκρες τους, που θα αναδείξουν τις κουρτίνες σας. Καθορίστε εσείς το στυλιστικό αποτέλεσμα επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση, ανάμεσα σε λευκά κουρτινόξυλα, ασημί, χάλκινα, ή κουρτινόξυλα με ματ φινίρισμα. Θυμηθείτε ότι είναι εύκολα στην τοποθέτηση και κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά για να αντέχουν το βάρος της κουρτίνας. 

15 προϊόν(τα)
  15 προϊόν(τα)

  Κουρτινόξυλα

  Κουρτινόξυλο παραθύρου στην κατάλληλη διάσταση

  Πριν αγοράσετε τα κουρτινόξυλα σας θυμηθείτε να μετρήσετε τη διάσταση του παραθύρου σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε επεκτεινόμενα κουρτινόξυλα που ανοίγουν για να τα προσαρμόσετε στα δικά σας μέτρα, αλλά χρειάζεται να ξέρετε το μέγιστο και το ελάχιστο πλάτος. Ενδεικτικές διαστάσεις που θα βρείτε στη JYSK:

  • Κουρτινόξυλα: 120-210 cm, 200-340 cm
  • Ράβδος κουρτίνας: 40-60 cm, 60-80 cm, 80-100 cm
  • Κουρτινόβεργα: 50-85 cm, 75-120 cm, 75-135 cm, 120-225 cm
  • Σιδηρόδρομος κουρτίνας: 125 cm, 200 cm
  • Σύρμα κουρτίνας: 500 cm

  Επιλέξτε και το κατάλληλο μέγεθος κουρτινών και δώστε μοναδική όψη στον χώρο που θα τις τοποθετήσετε.

  Ψάχνετε κουρτινόξυλα μπαλκονόπορτας ή παραθύρου;

  Όταν αγοράζετε κουρτινόξυλα χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη μπαλκονόπορτα, τα παράθυρα, αλλά και το κούφωμα των παραθύρων σας. Κάποιες μπαλκονόπορτες διαθέτουν μετόπες με κρυφό χώρο για την τοποθέτηση της κουρτίνας και θα χρειαστεί να αγοράσετε ράγα οροφής ή κουρτινόξυλο μετόπης. Αν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε κουρτινόξυλο στον τοίχο επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος ή επειδή το κούφωμα δεν μπορεί να τρυπηθεί, τότε, στη συλλογή μας θα βρείτε ράβδους κουρτινών, αλλά και ειδικό σύρμα κουρτίνας, τα οποία τοποθετούνται με ειδικό μηχανισμό πάνω στο κούφωμα. Θυμηθείτε ότι σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται να βεβαιωθείτε για το βάρος που μπορεί να αντέξει η ράβδος, αλλά και το κούφωμα.