Διαχρονικά κουρτινόξυλα & ράγες κουρτινών

Αν μόλις βρήκατε στη συλλογή μας τις νέες σας κουρτίνες, τότε, σίγουρα θα χρειαστείτε τα κατάλληλα κουρτινόξυλα. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή σε κουρτινόξυλα, ράγες, κουρτινόβεργες, σιδηρόδρομους κουρτίνας και σύρμα κουρτίνας. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά για να αντέχουν το βάρος της κουρτίνας. Επιλέξτε διαχρονικά, μεταλλικά κουρτινόξυλα σε χάλκινη ή ασημί απόχρωση.

15 Προϊόν(τα)
  15 Προϊόν(τα)

  Κουρτινόξυλα - Κουρτινόξυλα

  Κουρτινόξυλο στην κατάλληλη διάσταση

  Πριν αγοράσετε τα κουρτινόξυλα σας θυμηθείτε να μετρήσετε τη διάσταση του παραθύρου σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε επεκτεινόμενα κουρτινόξυλα που ανοίγουν για να τα προσαρμόσετε στα δικά σας μέτρα, αλλά χρειάζεται να ξέρετε το μέγιστο και το ελάχιστο πλάτος. Ενδεικτικές διαστάσεις που θα βρείτε στη JYSK:

  • Κουρτινόξυλα: 120-210 cm, 200-340 cm
  • Ράβδος κουρτίνας: 40-60 cm, 60-80 cm, 80-100 cm
  • Κουρτινόβεργα: 50-85 cm, 70-120 cm, 120-225 cm, 80-100 cm
  • Σιδηρόδρομος κουρτίνας: 125 cm, 200 cm
  • Σύρμα κουρτίνας: 500 cm

  Επιλέξτε και το κατάλληλο μέγεθος κουρτινών και δώστε μοναδική όψη στο χώρο που θα τις τοποθετήσετε.

  Μπαλκονόπορτα ή παράθυρο;

  Όταν αγοράζετε κουρτινόξυλα χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη μπαλκονόπορτα ή τα παράθυρα του σπιτιού σας, αλλά και το κούφωμα των παραθύρων σας. Κάποιες μπαλκονόπορτες διαθέτουν μετόπες, ενώ άλλες όχι. Στην περίπτωση που υπάρχει μετόπη με κρυφό χώρο για την τοποθέτηση της κουρτίνας, τότε χρειάζεται να αγοράσετε ράγα οροφής ή κουρτινόξυλο μετόπης. Ακόμα, αν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε κουρτινόξυλο στον τοίχο επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος ή επειδή το κούφωμα δεν μπορεί να τρυπηθεί, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε ράβδους κουρτινών, αλλά και ειδικό σύρμα κουρτίνας, τα οποία τοποθετούνται με ειδικό μηχανισμό πάνω στο κούφωμα. Θυμηθείτε ότι σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται να βεβαιωθείτε για το βάρος που μπορεί να αντέξει η ράβδος, αλλά και το κούφωμα.