Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια & φαναράκια από τη JYSK

Δημιουργήστε ζεστασιά στο χώρο με χριστουγεννιάτικα φαναράκια, κεριά σε υπέροχα χριστουγεννιάτικα κηροπήγια και βάσεις ρεσό, και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Βρείτε στη JYSK υπέροχα κηροπήγια με χρυσόσκονη και γυάλινες βάσεις ρεσό και διακοσμήστε μοναδικά το σπίτι σας.
Ακόμα, προσθέστε στο σαλόνι σας υπέροχα χριστουγεννιάτικα φαναράκια και δημιουργήστε το τέλειο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η φλόγα των κεριών θα δώσει στο χώρο σας κάτι από τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων και θα σας ταξιδέψει νοερά στο χωριό του Άι Βασίλη.

Διακοσμήστε το σαλόνι με χριστουγεννιάτικα φαναράκια

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού βρήκε στη JYSK τα μοναδικά εκείνη είδη που θα την απογειώσουν και θα δώσουν στα φετινά σας Χριστούγεννα Σκανδιναβικό στυλ. Αγοράστε χριστουγεννιάτικα φανάρια, χαμηλά ή ψηλά, σε μαύρο ή χρυσό χρώμα, σε ιδιαίτερα σχήματα, όπως αστεριού, και προσθέστε κεριά σε διάφορα μεγέθη για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Ιδανικά επιλέξτε κεριά με LED φωτάκια, ώστε να μην στάζουν. Μόλις περάσουν τα Χριστούγεννα δεν είναι απαραίτητο να τα κρύψετε, απλά ενσωματώστε τα στην υπόλοιπη διακόσμησή σας.