Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Δοκιμάστε ένα στρώμα GOLD Κοιμηθείτε επάνω του για 100 νύχτες

Επειδή ο καλός ύπνος είναι το κλειδί για υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Κανονικά χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να συνηθίσετε ένα καινούργιο στρώμα, αλλά για να εξασφαλίσουμε ότι θα είστε σίγουροι για την αγορά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο σας στρώμα κατηγορίας GOLD για 100 νύxτες – κι αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το στρώμα, θα χαρούμε να το αντικαταστήσουμε.

  • Αν θέλετε να επιστρέψετε το στρώμα, απλώς φέρτε το στο κατάστημα μαζί με την απόδειξη αγοράς και επιλέξτε διαφορετικό στρώμα. Η διαδικασία είναι εύκολη – αλλά το στρώμα θα πρέπει να είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση.

  • Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το στρώμα, απλώς θα χρειαστεί να πληρώσετε τη διαφορά στην τιμή μεταξύ της αρχικής αγοράς και της νέας σας επιλογής.

  • Αν το νέο στρώμα που θα επιλέξετε είναι πιο φθηνό, μπορείτε να αγοράσετε άλλα προϊόντα JYSK με τη διαφορά χρημάτων ή να σας επιστραφεί το ποσό με τη μορφή δωροκάρτας.

Η εγγύηση για 100 νύχτες ύπνου στο στρώμα διατίθεται με την αγορά ενός στρώματος κατηγορίας GOLD, με εξαίρεση ανωστρώματα που έχουν αγοραστεί μεμονωμένα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, απλώς ρωτήστε έναν υπάλληλο στο πλησιέστερο κατάστημα JYSK.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard