Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Επιστρέψτε την αγορά σας οποιαδήποτε στιγμή

Στη JYSK, είναι εύκολο να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα προϊόν, αν αλλάξετε γνώμη.

Παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων χωρίς χρονικό περιορισμό για τα προϊόντα που επιστρέφονται με απόδειξη αγοράς. Αυτό ισχύει για τα προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα, αλλά και online. Η πολιτική επιστροφών έχει ισχύ από 01 Μαρτίου 2018.

Λάβετε υπόψη:

- Αν δεν έχετε την απόδειξη αγοράς, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτό που αγοράσατε με ένα άλλο προϊόν ή με ένα κουπόνι πίστωσης.
- Αν επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή έχει χρησιμοποιηθεί με τρόπο που μειώνει σημαντικά την αξία του, διατηρούμε το δικαίωμα να μειώσουμε το ποσό της επιστροφής χρημάτων.
- Τα προσαρμοσμένα προϊόντα όπως υφάσματα, στρώματα ή ντουλάπες που φτιάχτηκαν στα μέτρα σας έχουν, σε γενικές γραμμές, μειωμένη τιμή επιστροφής.
- Εμείς καλύπτουμε το αρχικό κόστος μεταφοράς. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή καλύπτεται από εσάς.

Ακύρωση της παραγγελίας πριν από την παραλαβή

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία πριν από την παραλαβή των προϊόντων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK συμπληρώνοντας τη φόρμα υπαναχώρησης αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας πελάτη, ώστε να ακυρωθεί η παραγγελία και να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής της αξίας του/ων προϊόντος/ων και του κόστους μεταφοράς.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στο:

JYSK A.E.
Αθανασίου Διάκου 29 &
Χρυσάνθου Τραπεζούντος
16777 Ελληνικό
Αθήνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard