Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Μπεζ κουβερλί σε κρεβάτι

Γιατί να στρώσετε το κρεβάτι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κουβερλί

Είστε από τους τύπους που λατρεύουν την τάξη και την καθαριότητα στο σπίτι; Ή εύχεστε να ήσασταν; Τα καλύμματα των κρεβατιών και τα κουβερλί σας βοηθούν να διατηρήσετε το υπνοδωμάτιο σας τακτοποιημένο. Όμως υπάρχει κάποιο μειονέκτημα; Και ποια είναι η καλύτερη τεχνική για το στρώσιμο του κρεβατιού; Σας έχουμε μερικές απαντήσεις σε αυτή τη δημοσίευση.
 


Τα οφέλη ενός κουβερλί

Ένα κουβερλί δείχνει ωραίο

Ο πιο προφανής λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα κουβερλί είναι φυσικά ότι δείχνει όμορφο. Ένα κουβερλί κάνει το κρεβάτι να φαίνεται κομψό και πιο περιποιημένο, από ότι όταν φαίνονται τα σεντόνια. Μερικοί άνθρωποι συγκρίνουν ένα ακατάστατο κρεβάτι με το να αφήσεις άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη.

Με ένα κουβερλί το υπνοδωμάτιο δείχνει πάντα ίδιο

Ένα κουβερλί εξασφαλίζει ότι το υπνοδωμάτιο σας θα έχει μια συγκροτημένη εμφάνιση κάθε μέρα. Τα σεντόνια σας μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα, αλλά με ένα κουβερλί δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κάτι θα διαταράξει την αρμονία στο χώρο – το κρεβάτι σας θα δείχνει πάντα ίδιο.


Προστασία για το κρεβάτι και τα σεντόνια σας

Ένα κουβερλί προστατεύει το κρεβάτι σας, αλλά και τα σεντόνια σας. Εάν επιθυμείτε το κρεβάτι και τα κλινοσκεπάσματά σας να αντέξουν στο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουβερλί ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στη σκόνη και τη βρωμιά.

Περισσότερες συμβουλές για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.
 

Αίσθηση πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα

Με ένα κουβερλί μπορείτε να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην κρεβατοκάμαρά σας και να φαντασιώνεστε εξωτικές διακοπές σε φανταχτερά θέρετρα. Δε χρειάζεται να πάρετε υπερπολυτελή κουβερλί – απλά προσθέστε μαξιλάρια για να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο το όνειρο.
 


Γίνετε πιο τακτικός με ένα κουβερλί 

Ένα κουβερλί σας κάνει να θέλετε να στρώσετε το κρεβάτι σας σε καθημερινή βάση. Μπορείτε αλήθεια να φανταστείτε μια στοίβα από παπλώματα και μαξιλάρια καλυμμένη με ένα κουβερλί; Αυτό θα φαινόταν κάπως αστείο. Με ένα κουβερλί αυξάνεται το κίνητρο να θέλετε να τακτοποιείτε το κρεβάτι σας.


Τα μειονεκτήματα ενός κουβερλί

Όλοι ιδρώνουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας – ρίχνουμε περίπου 2 δέκατα του λίτρου ιδρώτα κάθε βράδυ – για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να επιτρέψουμε στο στρώμα να στεγνώσει πριν το στρώσουμε. Τα οικιακά ακάρεα της σκόνης ευδοκιμούν σε ένα υγρό και θερμό περιβάλλον, οπότε για να εμποδίσετε τον πολλαπλασιασμό τους, μη στρώνετε το κρεβάτι σας αν πρώτα δεν έχει στεγνώσει τελείως. Αυτό εξαρτάται φυσικά από τον καιρό και το περιβάλλον, οπότε θα λέγαμε περίπου το μεσημέρι. Αντί να στρώνετε το κρεβάτι σας το πρωί πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά, στρώστε μόλις επιστρέψετε στο σπίτι. Το πρωί, καλό είναι τινάζετε το πάπλωμα και το μαξιλάρι σας, και να μη στρώνετε το πάπλωμα, καλύτερα κρατήστε το στα πόδια του κρεβατιού κατά τη διάρκεια της μέρας. 

Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε το νέο σας κουβερλί, θυμηθείτε να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να καλύπτει την επιφάνεια του κρεβατιού αλλά και τα πλαϊνά του, για να δείχνει κομψό και να δημιουργεί μια αίσθηση τάξης, καθαριότητας και πολυτέλειας στο υπνοδωμάτιο σας.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες