Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ 60%

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

 

Νέα & Ενημερώσεις για το πώς διαχειριζόμαστε τις εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19 στη JYSK

Χαιρόμαστε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας! 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε και πάλι κοντά μας - όλα τα καταστήματά μας είναι και πάλι ανοιχτά, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

Ακολουθούν συνιστώμενες οδηγίες και προφυλάξεις, καθώς επίσης και συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς, για την προστασία όλων μας.

  • Ακολουθώντας τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών, θα ισχύει για τα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προσωρινά, ανανεωμένο ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 21:00, &  Σάββατο: 10:00 - 20:00.
  • Το ωράριο των καταστημάτων της περιφέρειας διαμορφώνεται ανάλογα με τις υποδείξεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων. Δείτε εδώ το ωράριο λειτουργίας του πλησιέστερου σε εσάς καταστήματος JYSK.
  • Σε όλα τα καταστήματά μας υπάρχουν ειδικές σημάνσεις σχετικά με τον μέγιστο αριθμό ατόμων βάσει των τ.μ. ανά κατάστημα - προμηθευτείτε την κάρτα εισόδου.
  • Σε όλα τα καταστήματά μας υπάρχουν ειδικές σημάνσεις σχετικά με την υπόδειξη για τήρηση απόστασης 1,5 μέτρων.
  • Σε όλα τα καταστήματά μας υπάρχουν ειδικές σημάνσεις σχετικά με τη χρήση του ανελκυστήρα, εφόσον υπάρχει.
  • Θυμηθείτε ότι υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας - Προσοχή: Στα εμπορικά καταστήματα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες.

Σας ευχαριστούμε που τηρείτε τους κανόνες προσωπικής προστασίας και υγιεινής.

Φροντίζουμε να μένουμε ασφαλείς πολύ σχολαστικά.

 

Ενημέρωση 04.06

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 08.06.2020 θα παραμείνουν κλειστά.

 

Ενημέρωση 18.05

Τα καταστήματά μας που βρίσκονται σε μεγάλα εμπορικά malls ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους από σήμερα, Δευτέρα 18.05. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα καταστήματα:

  • JYSK Κατάστημα Λάρισας Γιάννουλη: Εμπορικό Πάρκο "Θεσσαλία" - 3ο χλμ. Λάρισας - Τυρνάβου, 40400
  • JYSK Κατάστημα Κομοτηνής: Φιλίππου & Γεωργίου Παπανδρέου, 69100

 

Ενημέρωση 11.05

Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια όλων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε και πάλι στα καταστήματά μας από σήμερα, Δευτέρα 11.05. 

 

Ενημέρωση 17.04

Λόγω του COVID-19, παρατηρήθηκε στη JYSK ραγδαία αύξηση στον αριθμό των ηλεκτρονικών αγορών, με αποτέλεσμα να απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης.

Καθώς αναγνωρίζουμε ότι οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις δεν αποτελούν καλή εξυπηρέτηση πελατών, λαμβάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες για να είμαστε σύντομα σε θέση να εξυπηρετήσουμε σωστά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις - FAQs

Πώς χειρίζεται η JYSK την κρίση που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό;

Η διοίκηση της JYSK παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούμε την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας.

Τι ισχύει για την παραγγελία των προϊόντων;

Μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, τόσο στα καταστήματά μας, που θα είναι ανοιχτά από τη Δευτέρα 11.05., όσο και διαδικτυακά.    

Τι ισχύει για την αποστολή των προϊόντων;

Επί της παρούσης οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται κανονικά, σε όσες περιοχές επιτρέπεται από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Επίσης, στα Κέντρα Αποστολής τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

Τι ισχύει για την παράδοση των προϊόντων;

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19 αναμένονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη, για όποια ταλαιπωρία ενδεχομένως αυτό προκαλεί, και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τι ισχύει για την παράδοση των παραγγελιών που είχαν πραγματοποιηθεί στα καταστήματα;

Από τη Δευτέρα, 11 Μαΐου, θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και να παραδώσουμε σταδιακά τις παραγγελίες που είχαν ήδη γίνει σε αυτά, καθώς επίσης και νέες. Οι παραγγελίες, που είχαν ήδη γίνει, θα εκτελεστούν το συντομότερο δυνατό.

Προκαταβολές ή πάσης φύσεως αλλαγές και πιθανές ακυρώσεις που αφορούν στις υπάρχουσες παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν στο ακέραιο μετά την άρση αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, είμαστε υπεύθυνοι και ψύχραιμοι. 

Ωράριο λειτουργίας Εξυπηρέτησης Πελατών

Το ωράριο λειτουργίας Εξυπηρέτησης Πελατών διαμορφώνεται και πάλι από τη Δευτέρα, 11.05., ως εξής: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 19:00, Σάββατο: 9:00 - 17:00. Αναμένεται μεγαλύτερος χρόνος απόκρισης στα αιτήματα λόγω της αυξημένης δραστηριότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.