Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Κάντε τις αγορές σας online ή στα ανοιχτά καταστήματα
ή στα κλειστά καταστήματα με παράδοση στον χώρο σας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα JYSK;

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας τόσο στα καταστήματα JYSK, είτε με φυσική παρουσία*, είτε με τη μέθοδο Click&Collect και OOPUS, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, όσο και διαδικτυακά στη JYSK.gr.

*Βλέπε παρακάτω ποια καταστήματα λειτουργούν κανονικά & ποια με τη μέθοδο Click&Collect και OOPUS.

Τι ισχύει για τις υπηρεσίες Click&Collect και OOPUS

Οι υπηρεσίες Click&Collect, κράτηση online - παραλαβή από ένα κατάστημα, και η υπηρεσία OOPUS, online παραγγελία - παραλαβή από ένα κατάστημα, είναι διαθέσιμες για τις αγορές σας. Για τα καταστήματα που παραμένουν προσωρινά κλειστά ισχύουν οι διαφοροποιήσεις όπως περιγράφονται παρακάτω. 

 • Πώς λειτουργεί η υπηρεσία Click&Collect; 

Click&Collect - Ανοιχτά καταστήματα: Online κράτηση - παραλαβή από ένα κατάστημα χωρίς χρέωση. Είναι απλό -  ακολουθήστε τη διαδικασία: 

 1. Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε
 2. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα (Πατήστε το κουμπί: Ελέγξτε διαθεσιμότητα καταστήματος - Εισαγωγή Τ.Κ. για την ενημέρωση του αποθέματος στο πλησιέστερο κατάστημα)
 3. Κάντε online κράτηση στο κατάστημα της επιλογής σας (Πατήστε το κουμπί: Κράτηση online - Παραλαβή από ένα κατάστημα - Επιλέξτε το κατάστημα)
 4. Επιβεβαιώστε την κράτηση στο "καλάθι", ακολουθώντας τα βήματα ολοκλήρωσης 
 5. Αμέσως μόλις παραληφθεί η Click&Collect παραγγελία από το κατάστημα θα λάβετε ενημερωτικό sms & email.
 6. Η εξόφληση της κράτησης γίνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή.

Click&Collect - Κλειστά καταστήματα: Online κράτηση - παράδοση στο χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως

 1. Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε
 2. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα (Πατήστε το κουμπί: Ελέγξτε διαθεσιμότητα καταστήματος - Εισαγωγή Τ.Κ. για την ενημέρωση του αποθέματος στο πλησιέστερο κατάστημα)
 3. Κάντε online κράτηση στο κατάστημα της επιλογής σας (Πατήστε το κουμπί: Κράτηση online - Παραλαβή από ένα κατάστημα - Επιλέξτε το κατάστημα)
 4. Επιβεβαιώστε την κράτηση στο "καλάθι", ακολουθώντας τα βήματα ολοκλήρωσης 
 5. Μόλις η κράτησή σας παραλειφθεί από το κατάστημα, θα ειδοποιηθείτε σχετικά με τις επιλογές για παράδοση στο χώρο σας και το κόστος παράδοσης. Εφόσον συμφωνείτε θα ορίζεται η παράδοση. Εφόσον διαφωνείτε θα μπορείτε να παραλάβετε την κράτησή σας κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων ή θα μπορείτε να ακυρώνετε την κράτησή σας. 
 6. Η εξόφληση της κράτησης Click&Collect πραγματοποιείται με τη μέθοδο της αντικαταβολής, μόλις δηλαδή σας παραδοθεί. 
 • Πώς λειτουργεί η υπηρεσία OOPUS;

OOPUS - Ανοιχτά καταστήματα: Online παραγγελία - παραλαβή από ένα κατάστημα χωρίς χρέωση. 

Στη JYSK διαθέτουμε μια διευρυμένη συλλογή προϊόντων που διατίθενται διαδικτυακά. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας online, εξοφλείστε την παραγγελία σας διαδικτυακά και παραλάβετε δωρεάν από το κατάστημα της επιλογής σας.
Μόλις τα προϊόντα σας φτάσουν στο κατάστημα και είναι έτοιμα για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την παράδοσή τους.

OOPUS - Κλειστά καταστήματαOnline παραγγελία - παράδοση στο χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως

Στη JYSK διαθέτουμε μια διευρυμένη συλλογή προϊόντων που διατίθενται διαδικτυακά. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας online, εξοφλείστε την παραγγελία σας διαδικτυακά και μόλις τα προϊόντα σας φτάσουν στο κατάστημα και είναι έτοιμα για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την παράδοσή τους στο χώρο σας και το κόστος παράδοσης. Εφόσον συμφωνείτε θα ορίζεται η παράδοση. Εφόσον διαφωνείτε θα μπορείτε να παραλάβετε την κράτησή σας κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Η εξόφληση της OOPUS παραγγελίας πραγματοποιείται κανονικά όπως ορίζεται από τη διαδικασία, δηλαδή διαδικτυακά μόλις κάνετε την παραγγελία σας.

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα JYSK;

Τα καταστήματα JYSK, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, θα λειτουργούν όπως περιγράφεται ακολούθως: 

 • Τα καταστήματα JYSK Αττικής, JYSK Πάτρας, JYSK Χαλκίδας & JYSK Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά έως και την Δευτέρα 08.03. Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με τη μέθοδο Click&Collect και OOPUS, όπως περιγράφεται στην ενότητα "Click&Collect και OOPUS - Κλειστά καταστήματα".
 • Τα καταστήματα JYSK Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από Δευτέρα 08.02 έως και τη Δευτέρα 08.03 με τη μέθοδο Click& Collect και OOPUS, κατόπιν ραντεβού. Ωράριο λειτουργίας: 10:00 - 20:00.  
 • Τα καταστήματα JYSK Πύργου & JYSK Κορίνθου θα λειτουργούν έως και τη Δευτέρα 08.03 με τη μέθοδο Click& Collect και OOPUS, κατόπιν ραντεβού. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 - 17:00.
 • Το κατάστημα JYSK Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστό έως και την Παρασκευή 12.03.
 • Τα καταστήματα JYSK στις λοιπές περιοχές θα λειτουργούν κανονικά. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 - 20:00.

Βρείτε το ωράριο λειτουργίας του πλησιέστερου σε εσάς καταστήματος JYSK. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας online στη JYSK.gr.

Συχνές Ερωτήσεις - FAQs

 • Πώς χειρίζεται η JYSK την κρίση που έχει προκληθεί από τον κορωνοϊό;

Η διοίκηση της JYSK παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούμε την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας.

 • Τι ισχύει για την παραγγελία των προϊόντων;

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας τόσο στα καταστήματα JYSK που παραμένουν ανοιχτά, είτε με φυσική παρουσία*, είτε με τη μέθοδο Click&Collect και OOPUS, όπως αυτές περιγράφονται ακολούθως, όσο και διαδικτυακά στη JYSK.gr. 

*(βλέπε παραπάνω σχετικά με το ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά & ποια θα λειτουργούν με τη μέθοδο Click&Collect)

 • Γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω όλα τα προϊόντα διαδικτυακά;

Στη συλλογή μας υπάρχουν προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο από τα καταστήματα, προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο διαδικτυακά και προϊόντα που διατίθενται τόσο για αγορές από τα καταστήματα, όσο και online. Όσα είναι διαθέσιμα για αγορές μόνο από τα καταστήματα (για λόγους όπως: περιορισμένο απόθεμα, κατάργηση κωδικού, ποικιλία χρωμάτων ή/και σχεδίων, κ.ο.κ.) βρίσκονται ξανά στη διάθεσή σας στα καταστήματά μας.

Ανακαλύψτε προϊόντα που βρίσκονται σε περιορισμένο απόθεμα στα καταστήματά μας και αποσύρονται από τη συλλογή μας σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές, κλικάροντας στη φωτογραφία.

 • Τι ισχύει για την αποστολή των προϊόντων;

Επί της παρούσης οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται κανονικά, σε όσες περιοχές επιτρέπεται από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Επίσης, στα Κέντρα Αποστολής τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

 • Τι ισχύει για τον χρόνο παραδόσεων;

Οι παραδόσεις των προϊόντων επί της παρούσης πραγματοποιούνται κανονικά, όπως ορίζονται από τα χρονοδιαγράμματα. Λόγω του αυξημένου όγκου των παραγγελιών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

 • Τι ισχύει για την παράδοση των παραγγελιών που είχαν πραγματοποιηθεί στα καταστήματα;

Οι παραγγελίες που είχαν πραγματοποιηθεί στα καταστήματα θα εκτελεστούν το συντομότερο δυνατό, κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Προκαταβολές ή πάσης φύσεως αλλαγές και πιθανές ακυρώσεις που αφορούν στις υπάρχουσες παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν στο ακέραιο το συντομότερο δυνατό. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK.

Επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είτε στέλνοντας email, είτε μέσω της εφαρμογής chat, είτε καλώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε μέσω μηνύματος στο κοινωνικά δίκτυα που έχει παρουσία η JYSK. Αναμένεται μεγαλύτερος χρόνος απόκρισης στα αιτήματα λόγω της αυξημένης δραστηριότητας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συνιστώμενες οδηγίες & προφυλάξεις, καθώς επίσης και συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς, για την προστασία όλων μας

Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με τα καταστήματα. 

 • Θυμηθείτε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες
 • Τήρηση ελάχιστης απόστασης δύο μέτρων μεταξύ πελατών

Σας ευχαριστούμε που τηρείτε τους κανόνες προσωπικής προστασίας και υγιεινής.

Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο - Μένουμε ασφαλείς & ψύχραιμοι