Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

41 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ONLINE & ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ JYSK ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμόρφωση ωραρίου & λειτουργίας των καταστημάτων JYSK

Νέα Ενημέρωση 18.03

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των καταστημάτων JYSK από την Τετάρτη 18.03

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για εμάς στη JYSK, για το λόγο αυτό παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και προσαρμοζόμαστε σε αυτές, όπως διαμορφώνεται η κατάσταση και ανάλογα με τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν σχετικά με τον COVID-19.

Προκειμένου να είμαστε σύμφωνοι με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών υγείας, αλλά και την εθνική νομοθεσία, και να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, από την Τετάρτη 18.03 αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία όλων των καταστημάτων JYSK Ελλάδας.

Είναι ακόμα εφικτό να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας διαδικτυακά στη JYSK.gr. Αναμένονται, ωστόσο, καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση, θα ανοίξουμε εκ νέου τα καταστήματά μας.

Συχνές Ερωτήσεις - FAQs

Πώς χειρίζεται η JYSK την κρίση που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό;

Η διοίκηση της JYSK παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούμε την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας.

Παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα JYSK Ελλάδας;

Από την Τετάρτη, 18.03.2020, όλα τα καταστήματα JYSK Ελλάδας θα αναστείλουν τη λειτουργία τους έως ότου αρθεί το μέτρο από τις αρμόδιες αρχές. Μπορείτε να πραγματοποιείτε ακόμα τις αγορές σας online στη JYSK.gr.

Τι ισχύει για την αποστολή των προϊόντων;

Επί της παρούσης οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται κανονικά, σε όσες περιοχές επιτρέπεται από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Επίσης, στα Κέντρα Αποστολής τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

Τι ισχύει για την παράδοση των προϊόντων;

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19 αναμένονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK.

Τι ισχύει για την παράδοση των παραγγελιών που είχαν πραγματοποιηθεί στα καταστήματα;

Λόγω της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας των καταστημάτων μας δε θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και να παραδώσουμε τις παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει σε αυτά. Οι παραγγελίες αυτές μένουν ως έχουν και θα εκτελεστούν το συντομότερο δυνατό, μετά την άρση αναστολής λειτουργίας ων καταστημάτων μας.

Προκαταβολές ή πάσης φύσεως αλλαγές και πιθανές ακυρώσεις που αφορούν στις υπάρχουσες παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν στο ακέραιο μετά την άρση αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, είμαστε υπεύθυνοι και ψύχραιμοι. 

Ενημέρωση 14.03

Αφουγκραζόμενοι την κατάσταση και ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Corona Virus σας ενημερώνουμε ότι:

Τα ακόλουθα καταστήματα JYSK θα παραμείνουν κλειστά έως ότου υπάρξει νέα Υπουργική Απόφαση. 

  • JYSK Κατάστημα Γέρακα: Μαραθώνος 145 - 149, 15344
  • JYSK Κατάστημα Θρακομακεδόνων: Λ. Καραμανλή 38 - 40, 13672
  • JYSK Κατάστημα Κομοτηνής: Φιλίππου & Γεωργίου Παπανδρέου, 69100
  • JYSK Κατάστημα Λάρισας Γιάννουλη: Εμπορικό Πάρκο "Θεσσαλία" - 3ο χλμ. Λάρισας - Τυρνάβου, 40400
  • JYSK Κατάστημα Πειραιώς: Πειραιώς & Φλέμινγκ, 18233
  • JYSK Κατάστημα Πυλαίας: Γεωργικής Σχολής 80, 57001
  • JYSK Κατάστημα Χανίων: Χρυσοπηγής & Νεροκούρου, 73100

Τα ακόλουθα καταστήματα JYSK θα λειτουργούν με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο για 14 ημέρες ή έως ότου υπάρξει νέα Υπουργική Απόφαση.

  • JYSK Κατάστημα Πύργου: 10 χλμ. Ε.Ο. Πύργου - Πατρών, 27131 - Νέο Ωράριο Λειτουργίας: 9:00 - 17:00

Για οποιεσδήποτε αλλαγές στο ωράριο και τη λειτουργία των καταστημάτων μας θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.