Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Παράθυρο υπνοδωματίου με ρολό συσκότισης, ελαφριές κουρτίνες και βαριές κουρτίνες

Κουρτίνες δωματίου για φως, σκοτάδι και ιδιωτικότητα

Είναι αρκετά σημαντικό για την ποιότητα του ύπνου σας, το υπνοδωμάτιο σας να είναι σκοτεινό το βράδυ και φωτεινό τα πρωινά. Μπορεί ακόμα να απολαμβάνετε να διαβάζετε στο κρεβάτι ή απλά να ονειροπολείτε και να χουζουρεύετε τις Κυριακές στο κρεβάτι. Με κουρτίνες σε πολλές στρώσεις μπορείτε να έχετε ακριβώς το επίπεδο ιδιωτικότητας και φωτεινότητας που επιθυμείτε στο υπνοδωμάτιο.

Πιο κοντά στο παράθυρο μπορείτε να κρεμάσετε ένα ρολό συσκότισης, το οποίο θα κατεβάζετε τη νύχτα και θα ανεβάζετε ξανά το επόμενο πρωί, ώστε να επιτρέπετε στο φως να τρυπώσει στο δωμάτιο. 

Υποβλητική ατμόσφαιρα σε υπνοδωμάτιο με ρολό συσκότισης στα παράθυρα, ελαφριές κουρτίνες και βαριές κουρτίνες σε στρώσεις
Μια εξαιρετική προσφορά


Για την επόμενη στρώση, πάρτε μια ελαφριά κουρτίνα που κρατάει έξω τις έντονες ακτίνες του ήλιου, αλλά επιτρέπει στο φως να τρυπώσει στον χώρο. Κρατήστε την κλειστή όταν επιθυμείτε να κρατήσετε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το φως της μέρας.


Ανοίξτε τις κουρτίνες για περισσότερο φως ή αν θέλετε να αγναντεύετε από το παράθυρο από την άνεση του κρεβατιού σας.


Η τελική στρώση οφείλει να είναι μια βαριά κουρτίνα, η οποία να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς. Μια βαριά κουρτίνα βοηθά, επίσης, στη μείωση του εξωτερικού θορύβου. Η αίσθηση του υπνοδωματίου σας μπορεί να αλλάξει τελείως αν απλά αλλάξετε τα χρώματα στις κουρτίνες σας. Οι βαριές κουρτίνες της συλλογής μας AUSTRA είναι διαθέσιμες σε ένα ρομαντικό τριανταφυλλί βελούδο και σε ένα πιο έντονο μπλε με βελούδινη υφή. Μπορείτε ακόμα να τις βρείτε στο χρώμα της άμμου, σε γκρι ή πράσινο βελούδο. Κοινό γνώρισμά τους είναι η ήρεμη, αρμονική εμφάνιση. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Παράθυρο με ρολό συσκότισης, ελαφριές κουρτίνες και βαριές κουρτίνες με δείγμα των χρωμάτων που διατίθενται
Μια εξαιρετική προσφορά
Κουρτίνα AUSTRA 1x140x300 βελούδο μπεζ
17,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μια εξαιρετική προσφορά
Κουρτίνα AUSTRA 1x140x300 βελούδο μπλε
17,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μια εξαιρετική προσφορά
Μια εξαιρετική προσφορά
Κουρτίνα AUSTRA 1x140x300 βελούδο γκρι
17,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 50%

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Φωτίστε το σπίτι σας με χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα