Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΗΠΟΥ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Κουρτίνες δωματίου για φως, σκοτάδι και ιδιωτικότητα

Κουρτίνες δωματίου για φως, σκοτάδι και ιδιωτικότητα

Είναι αρκετά σημαντικό για την ποιότητα του ύπνου σας, το υπνοδωμάτιο σας να είναι σκοτεινό το βράδυ και φωτεινό τα πρωινά. Μπορεί ακόμα να απολαμβάνετε να διαβάζετε στο κρεβάτι ή απλά να ονειροπολείτε και να χουζουρεύετε τις Κυριακές στο κρεβάτι. Με κουρτίνες σε πολλές στρώσεις μπορείτε να έχετε ακριβώς το επίπεδο ιδιωτικότητας και φωτεινότητας που επιθυμείτε στο υπνοδωμάτιο.

Πιο κοντά στο παράθυρο μπορείτε να κρεμάσετε ένα ρολό συσκότισης, το οποίο θα κατεβάζετε τη νύχτα και θα ανεβάζετε ξανά το επόμενο πρωί, ώστε να επιτρέπετε στο φως να τρυπώσει στο δωμάτιο. 

Υποβλητική ατμόσφαιρα σε υπνοδωμάτιο με ρολό συσκότισης στα παράθυρα, ελαφριές κουρτίνες και βαριές κουρτίνες σε στρώσεις


Για την επόμενη στρώση, πάρτε μια ελαφριά κουρτίνα που κρατάει έξω τις έντονες ακτίνες του ήλιου, αλλά επιτρέπει στο φως να τρυπώσει στον χώρο. Κρατήστε την κλειστή όταν επιθυμείτε να κρατήσετε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το φως της μέρας.

Υπνοδωμάτιο με ρολό black out στα μισά του παραθύρου και ελαφριές κουρτίνες τραβηγμένες


Ανοίξτε τις κουρτίνες για περισσότερο φως ή αν θέλετε να αγναντεύετε από το παράθυρο από την άνεση του κρεβατιού σας.

Υπνοδωμάτιο με ελαφριές κουρτίνες τραβηγμένες στο πλάι ώστε να μπαίνει το φως του ήλιου


Η τελική στρώση οφείλει να είναι μια βαριά κουρτίνα, η οποία να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς. Μια βαριά κουρτίνα βοηθά, επίσης, στη μείωση του εξωτερικού θορύβου. Η αίσθηση του υπνοδωματίου σας μπορεί να αλλάξει τελείως αν απλά αλλάξετε τα χρώματα στις κουρτίνες σας. Οι βαριές κουρτίνες της συλλογής μας AUSTRA είναι διαθέσιμες σε ένα ρομαντικό τριανταφυλλί βελούδο και σε ένα πιο έντονο μπλε με βελούδινη υφή. Μπορείτε ακόμα να τις βρείτε στο χρώμα της άμμου, σε γκρι ή πράσινο βελούδο. Κοινό γνώρισμά τους είναι η ήρεμη, αρμονική εμφάνιση. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Παράθυρο με ρολό συσκότισης, ελαφριές κουρτίνες και βαριές κουρτίνες με δείγμα των χρωμάτων που διατίθενται

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Χρώμα της χρονιάς

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.