Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

JYSK ΒΙΝΤΕΟ

Ρίξτε μια ματιά στα βίντεο και εμπνευστείτε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, βρείτε συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα, πάπλωμα κ.ά., δείτε οδηγίες συντήρησης και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της JYSK.

Τι αναζητάτε;

Ποια είναι τα οφέλη ενός στρώματος αφρού και ποιον αφρό θα πρέπει να προτιμήσετε; PU αφρό, HR αφρό ή memory foam;

Γιατί να πάρετε στρώμα αφρού;

02:52 - Ποια είναι τα οφέλη ενός στρώματος αφρού και ποιον αφρό θα πρέπει να προτιμήσετε; PU αφρό, HR αφρό ή memory foam;

Γιατί να επιλέξετε στρώμα ελατηρίων; Τι τύποι ελατηρίων υπάρχουν; Μάθετε πώς ένα στρώμα ελατηρίων μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο.

Στρώμα ελατηρίων;

03:10 - Γιατί να επιλέξετε στρώμα ελατηρίων; Τι τύποι ελατηρίων υπάρχουν; Μάθετε πώς ένα στρώμα ελατηρίων μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο.

Θέλετε ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον ύπνου; Θέλετε να προστατεύσετε το στρώμα και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας;

Ανώστρωμα και επίστρωμα

02:30 - Θέλετε ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον ύπνου; Θέλετε να προστατεύσετε το στρώμα και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας;

Κοιμηθείτε καλά με ένα πάπλωμα στο σωστό μέγεθος και την κατάλληλη ζεστασιά.  Μάθετε σχετικά με το γέμισμα: φυσικό ή συνθετικό.

Επιλέξτε το κατάλληλο πάπλωμα

02:22 - Κοιμηθείτε καλά με ένα πάπλωμα στο σωστό μέγεθος και την κατάλληλη ζεστασιά. Μάθετε σχετικά με το γέμισμα: φυσικό ή συνθετικό.

Το μαξιλάρι σας είναι σημαντικό για έναν ποιοτικό ύπνο. Μάθετε περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό-βίντεο.

Επιλέξτε το κατάλληλο μαξιλάρι

03:04 - Το μαξιλάρι σας είναι σημαντικό για έναν ποιοτικό ύπνο. Μάθετε περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό-βίντεο.

Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας. Συμβουλευτείτε μας για να επιλέξετε το σωστό στρώμα για το σωματότυπο και τις συνήθειες ύπνου σας.

Πώς να επιλέξετε σωστό στρώμα;

02:33 - Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας. Συμβουλευτείτε μας για να επιλέξετε το σωστό στρώμα για το σωματότυπο και τις συνήθειες ύπνου σας.

Τακτοποιήστε το χώρο και απελευθερώστε το δημιουργικό κομμάτι σας. Αποθηκευτικές λύσεις και έξυπνες ιδέες για το γραφείο.

Ξεδιπλώστε τη δημιουργικότητα

00:20 - Τακτοποιήστε το χώρο και απελευθερώστε το δημιουργικό κομμάτι σας. Αποθηκευτικές λύσεις και έξυπνες ιδέες για το γραφείο.

Η καλύτερη καρέκλα gaming και το καλύτερο γραφείο είναι ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορείς να τα προσαρμόσεις στο σωματότυπο του παίκτη.

Η καλύτερη καρέκλα gaming

00:20 - Η καλύτερη καρέκλα gaming και το καλύτερο γραφείο είναι ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορείς να τα προσαρμόσεις στο σωματότυπο του παίκτη.

Καλέστε τους φίλους σας, διαλέξτε ταινία, φέρτε μερικά σνακ και χαλαρώστε. Πριν το καταλάβετε, το σπίτι θα έχει hygge ατμόσφαιρα.

Βραδιά ταινίας με τις κολλητές

00:20 - Καλέστε τους φίλους σας, διαλέξτε ταινία, φέρτε μερικά σνακ και χαλαρώστε. Πριν το καταλάβετε, το σπίτι θα έχει hygge ατμόσφαιρα.

Μετατρέψτε την τραπεζαρία στην τέλεια κρυψώνα ή φτιάξτε μια διαδρομή μετ΄εμποδίων με μαξιλαράκια, τραπεζάκια και πολυθρόνες.

Δημιουργική απασχόληση παιδιών

00:20 - Μετατρέψτε την τραπεζαρία στην τέλεια κρυψώνα ή φτιάξτε μια διαδρομή μετ΄εμποδίων με μαξιλαράκια, τραπεζάκια και πολυθρόνες.