Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ JYSK

02:03 - Στόχος της JYSK είναι η ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας σε όλους τους σχετικούς τομείς της επιχείρησής μας.

Ανθεκτικά έπιπλα κήπου teak

00:20 - Απολαύστε την νέα συλλογή επίπλων κήπου τικ με ένα σετ κήπου, ένα μπιστρό σετ και ένα παγκάκι κήπου.

Απολαύστε μια αίσθηση ρετιρέ

00:20 - Μετατρέψτε το μπαλκόνι ή το αίθριο στο προσωπικό σας καταφύγιο. Χαλαρώστε με τους φίλους σε ένα urban σαλόνι κήπου ή σε μια αιώρα.

Κάντε χώρο για “hygge”

00:20 - Δείτε το βίντεο και εμπνευστείτε για το πώς να δημιουργήσετε χώρο για μερικά κηροπήγια, ζεστά ριχτάρια και απαλά μαξιλάρια.

SCANDINAVIAN SENSE

00:34 - Η τέλεια επιλογή

Ένα καθιστικό γεμάτο "hygge"

00:20 - Δείτε τις ιδέες μας για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο καθιστικό το οποίο θα σας "καλεί" να βολευτείτε και να χαλαρώσετε.

Εμπνευσμένα tips αποθήκευσης

00:20 - Εμπνευστείτε & βάλτε σε τάξη το σπίτι με αποθηκευτικά καλάθια, ράφια τοίχου, βιβλιοθήκες, παπουτσοθήκες και ταμπουρέ.

Απουσία βλαβερών ουσιών

00:38 - Η υγεία των πελατών μας είναι προτεραιότητα στη JYSK. Για το λόγο αυτό, η πλειοψηφία των προϊόντων μας φέρουν το σήμα OEKO-TEX.

FSC πιστοποιημένα έπιπλα

00:54 - Το FSC (Forest Stewardship Council, Συμβούλιο Εποπτείας Δασών) εργάζεται για την προώθηση της υπεύθυνης υλοτομίας παγκοσμίως.

Η ιστορία της JYSK

01:48 - Από το 1979 που ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα, οι Σκανδιναβικές ρίζες μας ήταν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας στη JYSK.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

00:30 - Ξεκινήστε από την είσοδο του σπιτιού συνδυάζοντας την υπάρχουσα διακόσμηση σας με χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.

Κρεβάτι τύπου Continental;

02:32 - Ένα κρεβάτι continental είναι μια κομψή λύση για το υπνοδωμάτιο. Με υπέροχη άνεση στον ύπνο για να νιώθετε ξεκούραστοι το πρωί.