Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

Χαρείτε περισσότερο το καλοκαίρι, επιλέγοντας τα σωστά έπιπλα κήπου. Τα έπιπλα κήπου διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά υλικά, τα οποία όμως έχουν ομοιότητες που μπορεί να σας μπερδέψουν. Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε και ποιες είναι οι επιλογές σας, έτσι ώστε να επιλέξετε σωστά τα νέα έπιπλα κήπου που θα αγοράσετε.

  • Άνεση: Τα έπιπλα κήπου θα πρέπει να είναι άνετα, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται για ώρες. Έτσι, οι καρέκλες κήπου θα πρέπει να παρέχουν στήριξη τόσο στην πλάτη όσο και στα πόδια. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης το ύψος των επίπλων του κήπου και θα πρέπει να το λάβετε υπόψη για να είστε βέβαιοι ότι θα παρέχουν στο σώμα σας την καλύτερη δυνατή στήριξη για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Για παράδειγμα, το ύψος των μπράτσων της καρέκλας είναι αρκετό για να υποστηρίζονται τα χέρια σας; Θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε τα έπιπλα πριν τα αγοράσετε, ώστε να έχετε καλή αίσθηση της άνεσης που προσφέρουν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
  • Λειτουργικότητα: Είναι τα έπιπλα κατάλληλα για τη χρήση για την οποία τα προορίζετε; Είναι πρακτικό να αγοράσετε έπιπλα που μπορούν να στοιβαχτούν ή να διπλωθούν, ώστε να καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και να μεταφέρονται εύκολα. Επιπλέον, ίσως είναι καλό να ελέγξετε αν οι καρέκλες κήπου μπορούν να αποθηκευτούν κάτω από το τραπέζι κήπου, για να εξοικονομείτε περισσότερο χώρο όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.
  • Απαιτήσεις συντήρησης: Τα έπιπλα κήπου που δεν χρειάζονται συντήρηση είναι ιδανική λύση, ειδικά αν είστε τύπος που το καλοκαίρι θέλετε να χαλαρώνετε και να μην δαπανάτε χρόνο για τη συντήρηση των επίπλων κήπου. Έτσι, κατά την αγορά των επίπλων κήπου θα πρέπει να λάβετε υπόψη το υλικό τους. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των υλικών όσον αφορά τη συντήρηση που απαιτείται για το καθένα.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές σύντομες περιγραφές των υλικών από τα οποία αποτελούνται τα έπιπλα κήπου που θα βρείτε στην JYSK.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΞΥΛΟ

Τα έπιπλα κήπου της σειράς Jutlandia από τεχνητό ξύλο δεν απαιτούν συντήρηση, ενώ είναι αδιάβροχα και μπορούν να παραμείνουν σε εξωτερικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το τεχνητό ξύλο είναι ένα υλικό που διαθέτει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, χαρακτηρίζεται από αντοχή και διαθέτει όμορφη όψη ξύλου. Συνδυάζει τον καλό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, τα έπιπλα από τεχνητό ξύλο καθαρίζονται εύκολα με σαπούνι και νερό. (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα)

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Τα έπιπλα κήπου της σειράς Jutlandia από αλουμίνιο δεν απαιτούν συντήρηση, ενώ είναι αδιάβροχα και μπορούν να παραμείνουν σε εξωτερικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Όλα μας τα έπιπλα από αλουμίνιο διαθέτουν επένδυση υψηλής ποιότητας, που τα προστατεύει αποτελεσματικά από τις γρατσουνιές και τις κηλίδες. Τα έπιπλα κήπου που κατασκευάζονται από αλουμίνιο είναι ελαφριά και έτσι η μεταφορά τους είναι εύκολη. Τα έπιπλα μπορούν να καθαριστούν εύκολα με σαπούνι και νερό. (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα)

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ

Η σειρά Jutlandia Hardwood περιλαμβάνει στιβαρά έπιπλα με κλασικό Σκανδιναβικό σχεδιασμό. Η συντριπτική πλειονότητα των επίπλων JYSK από σκληρό ξύλο διαθέτει πιστοποίηση FSC (FSC® N001715). Αυτό σημαίνει ότι τα έπιπλα κατασκευάζονται από πιο βιώσιμα δάση, διασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες για τα άγρια ζώα και τους ανθρώπους. Το ελαιωμένο σκληρό ξύλο έχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αλλά μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των ξύλινων επίπλων σας με λάδι περιποίησης σκληρού ξύλου. (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα)

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Επιλέγοντας πλαστικά έπιπλα κήπου μπορείτε να αποκτήσετε επίπλωση σε χαμηλή τιμή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την άνεση. Τα πλαστικά έπιπλα κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο με προστασία κατά των υπεριωδών ακτίνων. Πρόκειται για καθαρό και πολύ ανθεκτικό τύπο πλαστικού, που δεν αναπτύσσει γκρίζες κηλίδες και διατηρεί το αρχικό του χρώμα για πολλά χρόνια. Τα έπιπλα μπορούν να καθαριστούν εύκολα με σαπούνι και νερό. (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα)

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ

Το ρατάν και το fiberstone είναι δύο παραδείγματα άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται συχνά για τα έπιπλα κήπου. Το φυσικό ρατάν μπορεί να καθαριστεί με ένα σκληρό πινέλο ή με ηλεκτρική σκούπα, τα οποία επαρκούν στις περισσότερες περιπτώσεις. Το fiberstone μπορεί να καθαριστεί με διάλυμα ζεστού νερού και σαπουνιού. Τόσο τα έπιπλα ρατάν, όσο και τα έπιπλα από fiberstone αλλάζουν εμφάνιση, χρωματικά, με την πάροδο του χρόνου και μετά από κάποιο διάστημα δύο τεμάχια που έχετε πάρει την ίδια περίοδο μπορεί να μη φαίνονται ακριβώς ίδια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου