Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Λιτό ξύλινο τραπέζι σκανδιναβικού στυλ σε συνδυασμό με λευκές καρέκλες
Ένα ξύλινο τραπέζι από μασίφ ξύλο προσδίδει στιβαρότητα
Λευκό τραπέζι με λευκές καρέκλες και πάγκο

Τραπέζια φαγητού - Τραπέζια τραπεζαρίας

Μεγάλη επιλογή σε τραπεζαρίες

Ζούμε έντονη καθημερινή ζωή, και αυτός είναι ο λόγος που το να περνάμε ποιοτικό χρόνο γύρω από το τραπέζι είναι όλο και πιο σημαντικό για πολλούς από εμάς. Εκεί η οικογένεια μοιράζεται τις εμπειρίες της ημέρας. Τρώμε, κάνουμε τις εργασίες μας, διαβάζουμε εφημερίδα ή συζητάμε με ένα φλιτζάνι καφέ - η τραπεζαρία είναι, για πολλούς λόγους, ένα κεντρικό στοιχείο των επίπλων στο δωμάτιο. Συνεπώς, είναι επίσης σημαντικό διαθέτετε μια τραπεζαρία στην οποία μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να αισθανθείτε χαλαροί. Την ίδια στιγμή, μια τραπεζαρία πρέπει φυσικά να ταιριάζει στο γούστο σας και το ντεκόρ του δωματίου.

Στη JYSK θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζαρίες, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων από βελανιδιά, οξιά και μελικουνιά. Θα βρείτε επίσης τραπέζια κατασκευασμένα από συνδυασμούς μετάλλου, ατσάλι και γυαλί.

Τα φύλλα μπορούν επίσης να αγοραστούν χωριστά για μια σειρά από τις τραπεζαρίες μας. Τα παρεμβαλλόμενα φύλλα είναι μια εύκολη και πρακτική λύση όταν έχετε καλεσμένους και χρειάζεστε επιπλέον χώρο στο τραπέζι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard