Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ένας κομψός καναπές κρεβάτι συνδυάζει χρήσεις με ιδανικό τρόπο
Ποιότητα και άνεση με ένα καναπέ κρεβάτι 3 θέσεων
Καναπές κρεβάτι σκανδιναβικού στυλ από τη JYSK

Καθιστικό - Καναπέδες-κρεβάτια

Αναπαυτείτε σε έναν καναπέ της JYSK

Ο καναπές είναι ένα από τα μόνιμα χαρακτηριστικά του καθιστικού. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, να αναπαυθείτε με ένα βιβλίο ή να απολαύσετε μια καλή ταινία με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στη JYSK, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοντέλα καναπέ, έτσι ώστε να καλύψετε τις ιδέες σας για το σαλόνι. Μεταξύ των τύπων καναπέ, στη JYSK θα βρείτε: Διθέσιους καναπέδες, τριθέσιους καναπέδες, γωνιακούς καναπέδες, καναπέδες με ανάκλιντρο και καναπέδες τεμαχίων.

Τα διάφορα μοντέλα σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τη δική σας ζεστή γωνιά στο σαλόνι. Θα βρείτε επίσης καναπέδες σε διάφορα χρώματα και υλικά, είτε από ύφασμα ή απομίμηση δέρματος, τα οποία βοηθούν να ορίσετε τους τόνους στο σαλόνι σας.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε μια οικογενειακή γωνία με ένα διθέσιο καναπέ σε έντονο χρώμα, σε συνδυασμό με ένα τριθέσιο καναπέ. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα πιο σκούρο καναπέ με ανάκλιντρο στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας. Μπορείτε επίσης να συναρμολογήσετε τον δικό σας προσωπικό καναπέ, με την αγορά μονάδων καναπέ για να δώσετε στο καθιστικό σας μοναδική εμφάνιση.

Το υλικό πλήρωσης από αφρό των καναπέδων μας παρέχει βέλτιστη άνεση καθίσματος, και εάν προσθέσετε ένα ελκυστικό ριχτάρι, μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για απόλυτη χαλάρωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard