Ο ελεύθερος χρόνος ως νέα εμπειρία

Η Hosekra d.o.o. χρησιμοποίησε προϊόντα JYSK για να ανεβάσει το επίπεδο παρουσίασης των τροχόσπιτών της σε υψηλότερο επίπεδο, με στόχο την προώθηση των πωλήσεων.

Λογικές τιμές και μοντέρνος σχεδιασμός. Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η εταιρία επικοινώνησε με τη JYSK BUSINESS TO BUSINESS όταν αναζητούσαν έπιπλα και αξεσουάρ για τα τροχόσπιτά δικής τους παραγωγής. Αλλά μόνο ως κομψά προϊόντα.

"Αντί να δείχνουμε απλώς κενούς χώρους, θέλαμε να φωτογραφίσουμε διακοσμημένα τροχόσπιτα για να τα κάνουμε να φαίνονται πραγματικά ελκυστικά στο Facebook, το Instagram και τον ιστότοπό μας", λέει η Nina Potočnik, Διευθύντρια του προγράμματος τροχόσπιτων Hosekra στη Slovenska Bistrica. "Η JYSK BUSINESS TO BUSINESS μας βοήθησε να επιλέξουμε 70 διαφορετικά αντικείμενα και μας επέτρεψε ευγενικά να τα επιστρέψουμε μετά τη φωτογράφιση".

Εδώ και λίγο καιρό η Hosekra αγοράζει και τον διθέσιο SKILLEBEKK που εντάσσεται στο βασικό πρόγραμμα των τροχόσπιτων και για τις ανάγκες της νέας προώθησης, εξόπλισαν και τη βεράντα με έπιπλα κήπου. 

Επικοινωνία

Αγορές:

Καναπέδες-κρεβάτια | Διακοσμητικά | Έπιπλα κήπου | + 70 διαφορετικά αντικείμενα για προσωρινή χρήση διακοσμησης 

Επιστροφή Β2Β Είπαν για εμάς