Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ*

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μικρό ράφι τοίχου με διακοσμητικά, ένας οβάλ καθρέφτης και ένα τραπεζάκι σαλονιού με μέταλλο & γυαλί

Τα αγαπημένα μικρά έπιπλα των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Οβάλ καθρέφτης, Τραπεζάκι σαλονιού, Μικρό ράφι τοίχου

Η Susanne Bank είναι παθιασμένη τόσο με τον σχεδιασμό, όσο και με την ποιότητα – δύο βασικούς τομείς στη θέση της ως Category manager για τα μικρά έπιπλα στη JYSK. Για το λόγο αυτό, της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας τα 3 αγαπημένα είδη της από τη νέα συλλογή: "Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ένα κοινό και για τα τρία είδη, είναι η υπέροχη, industrial εμφάνισή τους", μας λέει η η Susanne.   

Το τραπεζάκι SQUARE & ο οβάλ καθρέφτης PIPING

Χωλ με οβάλ καθρέφτη και τραπεζάκι σαλονιού με μέταλλο και γυαλί & βάζο μεταλλιζέ


“Το νέο μας τραπεζάκι, SQUARE, είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον", μας λέει η Susanne. "Ο σχεδιασμός του έχει αναφορές στη δεκαετία του '80 και είναι πάρα πολύ μοντέρνο. Το τετράγωνο σχήμα του, που έχει δώσει το όνομα στο τραπεζάκι, τα μεταλλικά στοιχεία του και η γυάλινη επιφάνεια του δημιουργούν συνοχή στην εμφάνισή του και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορα σημεία: στο υπνοδωμάτιο ως κομοδίνο, στο καθιστικό ως τραπεζάκι ή στο χωλ σαν ένα μικρό έπιπλο κονσόλα", μας λέει η Susanne πριν αρχίσει να περιγράφει το επόμενο αγαπημένο της προϊόν. 

"Το χωλ είναι επίσης ένα τέλειο σημείο για να κρεμάσετε τον καθρέφτη PIPING. Έχει ένα όμορφο, οργανικό σχήμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τετράγωνο σχήμα του SQUARE. Αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο υπνοδωμάτιο, στο εφηβικό δωμάτιο ή όπου αλλού επιθυμείτε να προσθέσετε μια υπέροχη πινελιά στυλ", μας λέει η Susanne πριν ξεκινήσει να αναφέρει τα χαρακτηριστικά από το τελευταίο αγαπημένο της έπιπλο ανάμεσα στη νέα συλλογή μικρών επίπλων της JYSK."  

PLACE ME το μικρό ράφι τοίχου

Μικρό ράφι τοίχου με αρωματικά κεριά, τεχνητά φυτά & λάμπα μπαταρίας


"Θεωρώ ότι αυτό το μικρό ράφι τοίχου έχει μια γλυκιά και "αυστηρή" εμφάνιση ταυτόχρονα", μας λέει η Susanne. "Έχει σχεδιαστεί από μία πρώην ασκούμενη της JYSK, φοιτήτρια σχεδιασμού επίπλων, την Camilla Randrup Sejr. Πραγματικά μας ενθουσιάζει να βλέπουμε νέους σχεδιαστές να αναδεικνύουν τον Σκανδιναβικό σχεδιασμό, που τόσο αγαπάμε. Αυτό το ράφι αποτελείται από το ξύλινο μέρος με laminate επιφάνεια σε πετρόλ χρώμα και τα ατσάλινα στηρίγματα. Με αυτό τον απλό του σχεδιασμό μπορεί να ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο ανεξάρτητα από την υπόλοιπη διακόσμηση". 

Τα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα διαδικτυακά από τις 26 Ιανουαρίου, ενώ θα βρίσκονται στα καταστήματά μας από τις 12 Φεβρουαρίου.