Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων Κήπου στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Παιδιά που παίζουν σε μεγάλο τραμπολίνο στον κήπο

Τραμπολίνα: 7 πράγματα για να σκεφτείτε πριν την αγορά σας

Τα τραμπολίνα προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση και γυμναστική ακριβώς στην αυλή σας. Αλλά πριν αποφασίσετε να πάρετε ένα, πώς ξέρετε ποιο να επιλέξετε; Ίσως να αναρωτηθείτε: «Ποιο τραμπολίνο να αγοράσω;» και αυτό είναι πράγματι μια καλή ερώτηση – σε τι πρέπει να βασίζεται αυτή η απόφαση; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν ψάχνετε για ένα τραμπολίνο κήπου για την οικογένειά σας. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη απόφαση για την επένδυση σε ένα τραμπολίνο, καθώς και την απόλαυση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

    1. Αξιολογήστε τον χώρο σας

    Πριν πάρετε ένα τραμπολίνο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθορίσετε είναι ο εξωτερικός χώρος στον οποίο θέλετε να το τοποθετήσετε. Μια μαλακή επιφάνεια όπως γρασίδι ή λαστιχένια πλακάκια παιδικής χαράς είναι γενικά προτιμότερη. Αποφύγετε την τοποθέτηση ενός τραμπολίνου ή ενός τραμπολίνου εδάφους δίπλα σε σκληρές επιφάνειες, όπως σκυρόδεμα, πλακάκια ή ξύλινο δάπεδο – ο κίνδυνος τραυματισμού είναι σημαντικά υψηλότερος εάν ένα άτομο πέσει σε σκληρή επιφάνεια.
    Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε πόσο από τον εξωτερικό χώρο ή τον κήπο σας θέλετε να αφιερώσετε στο τραμπολίνο. Μετρήστε την περιοχή και επιλέξτε ένα τραμπολίνο που ταιριάζει άνετα, αφήνοντας αρκετό χώρο γύρω του για ασφαλή αναπήδηση.

    2. Προσδιορίστε το σωστό μέγεθος

    Η επιλογή του σωστού μεγέθους τραμπολίνου εξαρτάται από το ποιος θα το χρησιμοποιήσει. Τα τραμπολίνα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη, που συνήθως κυμαίνονται μεταξύ Ø250 cm και Ø426 cm. Όσο μεγαλύτερο είναι το τραμπολίνο, τόσο υψηλότερο είναι το όριο βάρους γενικά. Για οικογένειες με παιδιά, επιλέξτε ένα τραμπολίνο με χωρητικότητα βάρους κατάλληλο τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. Οι μεγαλύτερες οικογένειες ή εκείνες όπου δύο παιδιά θα αναπηδούν μαζί θα πρέπει να επιλέξουν ένα ευρύχωρο τραμπολίνο με υψηλό όριο βάρους.

    3. Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια

    Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα πρώτη όταν επιλέγετε ένα τραμπολίνο. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην τοποθέτηση του τραμπολίνου πάνω ή κοντά σε μια μαλακή επιφάνεια για να μειώσετε τυχόν κίνδυνο τραυματισμών. Για πρόσθετη ασφάλεια, το εξωτερικό άκρο των τραμπολίνων μας καλύπτεται με προστατευτικό κάλυμμα και διαθέτουν επίσης δίχτυα ασφαλείας, για να εμποδίζουν τους χρήστες να πέσουν κατά λάθος από τα τραμπολίνα.
    Συνιστάται επίσης να χρησιμοποιεί μόνο ένα άτομο το τραμπολίνο κάθε φορά, με δύο μικρότερα παιδιά να πηδάνε μαζί γενικά δεν αποτελεί πρόβλημα.

    4. Οπτική εμφάνιση

    Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εμφάνιση, ή ανάλογα με την αισθητική σας, να αποτρέψετε τη διατάραξη της όψης του κήπου σας επιλέγοντας ένα τραμπολίνο που συμπληρώνει τον εξωτερικό σας χώρο. Τα τραμπολίνα εδάφους προσφέρουν μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση, ενώ τα μοντέλα τραμπολίνων για τοποθέτηση πάνω από το έδαφος μπορούν να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην αυλή σας.

    5. Συμβουλές συντήρησης

    Παρακολουθήστε την κατάσταση του τραμπολίνου σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Επιθεωρείτε τακτικά το πλαίσιο, τα ελατήρια και την επένδυση για σημάδια φθοράς. Καθαρίζετε περιοδικά την επιφάνεια του τραμπολίνου και το δίχτυ του περιβλήματος για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα υπολείμματα. Με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση, ένα από τα τραμπολίνα μας μπορεί να αντέξει για πολλά χρόνια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στα τραμπολίνα, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας για τα υλικά επίπλων εξωτερικού χώρου.

    6. Κάντε μια μελλοντική επιλογή

    Αξίζει, επίσης, να έχετε κατά νου ότι εάν παίρνετε το τραμπολίνο για τα παιδιά σας, τα παιδιά μεγαλώνουν πάντα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύουμε ότι θα έπρεπε, και έτσι ένα τραμπολίνο με χαμηλό όριο βάρους μπορεί να καταλήξει να αποτελεί μια αγορά λίγων μόνο χρόνων – η επένδυση σε ένα μεγαλύτερο με υψηλότερο όριο βάρους θα παραμείνει κατάλληλο για τα παιδιά που μεγαλώνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    7. Οφέλη από το άλμα σε τραμπολίνο

    Ένα τραμπολίνο κήπου δεν είναι απλώς ένα ακόμα αρκετά μεγάλο παιχνίδι στην πίσω αυλή, αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει έναν εξαιρετικό σκοπό ως μεταμφιεσμένη δραστηριότητα γυμναστικής. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο ως σωματική δραστηριότητα για τα παιδιά. Οι κινήσεις που κάνουν τα παιδιά σε ένα τραμπολίνο απαιτούν από αυτά να συντονίζουν τα μέρη του σώματός τους, να κρατούν την ισορροπία, να αντιδρούν γρήγορα και να συνεχίζουν – και αν πηδούν με έναν αδερφό ή έναν φίλο, μια κοινωνική πτυχή θα είναι επίσης μέρος της δραστηριότητας .

    Λάβετε περισσότερη βοήθεια στο τοπικό σας κατάστημα JYSK

    Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τραμπολίνο, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK και να λάβετε καθοδήγηση από το προσωπικό μας. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat box στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    Ανακαλύψτε περισσότερα

    Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

    Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

    Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

    Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

    Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

    Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

    Μαγείρεμα στον εξωτερικό χώρο σε μπάρμπεκιου μιας χρήσης

    Μαγείρεμα στον εξωτερικό χώρο σε μπάρμπεκιου μιας χρήσης