Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τραπέζι και καρέκλα σε αίθριο δίπλα στη θάλασσα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές νύχτες σας έξω

“Summer days drifting away, to oh oh the summer nights …” Αν γνωρίζετε (και λατρεύετε) την ταινία-υπερπαραγωγή Grease, με πρωταγωνιστές τους John Travolta και Olivia Newton-John, τότε σίγουρα έχετε ακούσει και σιγοτραγουδήσει μαζί τους το τραγούδι “Summer nights”. Οι καλοκαιρινές νύχτες έχουν φτιαχτεί για να μένουμε έξω με τους φίλους μας ως αργά, απολαμβάνοντας δροσιστικά αναψυκτικά, κουβεντιάζοντας και απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.

Φωτάκια σε αλυσίδα εξωτερικού χώρου


Υπάρχουν αμέτρητα εστιατόρια με εξωτερικό χώρο, που μπορείτε να απολαύσετε μια ζεστή βραδιά με ένα δροσερό ποτό, καθώς σβήνουν οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου, αλλά γιατί να μη μείνετε απλά στο σπίτι και να δημιουργήσετε την τέλεια βραδιά; Τώρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνετε - και μόνο λίγοι για το αντίθετο. Προσκαλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε μια οικεία ατμόσφαιρα, για να φιλοξενήσετε φιλικές συζητήσεις και όμορφες βραδιές. Η διασκέδαση έτσι δεν τελειώνει, τουλάχιστον όχι μέχρι να φύγει και ο τελευταίος προσκεκλημένος. Και μην ξεχνάτε, μπορεί να είναι πιο εύκολο ένα δείπνο έξω, αλλά μήπως είναι πιο οικονομικό και ευχάριστο να ετοιμάσετε εσείς το τέλειο δείπνο; Απλά ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γεύμα ή μερικά σνακ, προσθέστε τα ποτά και είστε έτοιμοι.

Σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας καλοκαιρινό πάρτυ στο αίθριο ή το μπαλκόνι σας, ή απλά να καλέσετε φίλους για να χαλαρώσετε πίνοντας έναν παγωμένο, δροσιστικό καφέ. Κατευθύνετε τις καλεσμένους σας κατευθείαν στον εξωτερικό χώρο σας. Αν έχετε βάλει τα δυνατά σας στη διακόσμηση του μπαλκονιού ή του αίθριου, δεν υπάρχει περίπτωση να προσέξουν τυχόν ακαταστασία στο υπόλοιπο σπίτι.

Θεωρείτε ότι το μπαλκόνι ή το αίθριο δεν είναι όπως θα θέλατε; Έχετε σκεφτεί να πάρετε ιδέες από τη διακόσμηση των εστιατορίων και των καφέ που σας αρέσει να συχνάζετε; Εξάλλου, τα μέρη αυτά γνωρίζουν ακριβώς πως να κάνουν τους επισκέπτες τους να νιώσουν άνετα και πως να δημιουργήσουν ένα ωραίο περιβάλλον για τις εξόδους μας.

Θυμηθείτε ότι για ένα ωραίο δείπνο χρειάζεστε άνετα σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου. Εξαρτάται, βέβαια, από το διαθέσιμο χώρο, γι' αυτό σκεφτείτε αν είναι καλύτερο ένα μικρό σετ μπιστρό ή ένα σετ κήπου με καρέκλες για 4 ή περισσότερα άτομα.


Ακόμα μια επιλογή είναι ένα σετ lounge επίπλων κήπου. Αυτό το είδος επίπλων είναι ιδανικά ευχάριστα αν θέλετε να μεταφέρετε την άνεση του σαλονιού σας στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας. Στην περίπτωση που διαθέτετε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, μην το σκέφτεστε, αποκτήστε μια κρεμαστή πολυθρόνα κήπου ή μερικά πουφ εξωτερικού χώρου, για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης.

Καναπές σαλονιού κήπου σε αίθριο με διακοσμητικά εξωτερικού χώρου

Από εσάς εξαρτάται…

“It turned colder, that's where it ends” – έτσι κάπως τελειώνει το τραγούδι της Sandy και του Danny, αλλά όταν έχεις σχεδιάσει το μπαλκόνι σου ή το αίθριο με τα κατάλληλα έπιπλα κήπου και τα σωστά αξεσουάρ, δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Παρότι το σκηνικό προϋποθέτει ήλιο, δεν χρειάζεται αυτό να αλλάξει τα σχέδια σας για το βράδυ. Βάλτε εσείς την τελευταία πινελιά για μια αξέχαστη βραδιά. Βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας νιώθουν άνετα χρησιμοποιώντας μαξιλαράκια, προσθέστε ριχτάρια για τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες και απογειώστε τη διακόσμηση με γλάστρες, φαναράκια και κεριά για μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.


Καλή διασκέδαση!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τραμπολίνα: 7 πράγματα για να σκεφτείτε πριν την αγορά σας

Τραμπολίνα: 7 πράγματα για να σκεφτείτε πριν την αγορά σας

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping